Aparat aer conditionat KIT-FZ35UKE Panasonic Inverter 12000BTU Clasa A++ R32 Alb

imagine 0 Aparat aer conditionat KIT-FZ35UKE Panasonic Inverter 12000BTU Clasa A++ R32 Alb KIT-FZ35UKE

Aparat aer conditionat KIT-FZ35UKE Panasonic Inverter 12000BTU Clasa A++ R32 Alb


 

CS-FZ35UKE – unitate interna
CU-FZ35UKE- unitate externa

Tehnologia Inverter ofera o mai mare eficienta si mai mult confort precum si un control sigur al temperaturii setate, fara fluctuatii mari. Pastreaza un ambient constant cu un consum redus de energie dar ofera si o reducere a nivelului de zgomot fata de un aparat de aer conditionat standard.

· Filtru PM2,5 pentru a crea o calitate curată si confortabila in interior
· Gama completa de modele cu invertor standard
· Supersilentios! Numai 20dB (A)
· Economii mari de energie
· Racire  chiar si la -10  grade Celsius
· Distanta mare de racordare
· Telecomanda inclusa.
· Telecomanda cu cablu CZ-RDS14C (opțional)

Compresorul R2

Bazat pe o experienta de 36 de ani in proiectarea si productia de compresoare, R2 este urmatoarea generatie de compresoare rotative pentru sistemele rezidentiale centrale de aer condiționat.
Noile ameliorari tehnologice, materialele consolidate si designul simplu garanteaza fiabilitatea, eficienta si silentiozitatea compresoarelor R2.
Compresorul R2 asigura calitate, confort și liniste în case din întreaga lume.Compresoarele rotative Panasonic au fost testate în cele mai solicitante medii din lume. Cu eficiența demonstrată de-a lungul anilor în numeroase
zone cu cerințe extreme din lume, modelul R2 este compresorul ales de contractori și proprietari de locuințe din aceste climate dificile.
Pentru înaltele performanțele solicitate de proprietarii de locuințe,Compresoarele rotative R2 sunt recunoscute de experții din industrie.


Tehnologie de vârf.
Utilizate în peste 80% din sistemele de răcire la nivel global,compresoarele rotative reprezintă tehnologia rezidențială de aer condiționat dominantă în lume. Panasonic este principalul producător de compresoare rotative și rezidențiale de aer condiționat din lume, cu peste 200 de milioane de compresoare produse.
Utilizeaza R32, gaz refrigerant cu un coeficient mare de schimb termic care ofera performante optime si nu afecteaza stratul de ozon.
Datorita compresorului de ultima generatie si a ventilatorului cu fanta dubla, unitatile interne ale aparatelor de aer conditionat Panasonic sunt cele mai putin nocive auditiv, emit zgomot o aproape imperceptibil 20 dB.
La inceputul procesului de incalzire si dupa procesul de dezghetare, ventilatorul interior incepe sa functioneze doar cand schimbatorul de caldura din interior este cald pentru a nu a transmite flux de aer rece la inceperea procesului.
Functia Automatic restart  permite repornirea automata, la parametrii setati, in cazul in care modul de functionare in conditii de siguranta, este oprit din cauza unui motiv neobisnuit, cum ar fi, o intrerupere de curent.
Intretinerea si curatarea sunt operatiuni usor de facut pentru ca panoul frontal este detasabil si poate fi spalat in apa, iar la unitatea exterioara este permis accesul pe la panoul din partea de sus.

Ventilator – Durabilitate.
InveliSul special pentru depunerea fizică a vaporilor (PVD) aplicat pe ventilator sporește semnificativ durabilitatea și durata de viață a mecanismului compresorului.
Lungimea maxima acceptata a conductei intre unitatea exterioara si unitatea interioara este de 15 m.
 

“Internet Control”( optional ), sistem de ultima generatie ofera  posibilitatea gestionarii aparatului de aer conditionat  de la distanta cu ajutorul unui Smartphone, tableta sau PC.

Pentru controlul aparatului de la distanta, optional se poate achizitiona  noul Kit Panasonic  WiFi CZ-TACG1 pentru a fi conectat la un router wireless. 

Cumpara Aparat aer conditionat KIT-FZ35UKE Panasonic Inverter 12000BTU Clasa A++ R32 Alb ieftin

Caracteristici tehnice Aparat aer conditionat KIT-FZ35UKE Panasonic Inverter 12000BTU Clasa A++ R32 Alb KIT-FZ35UKE
General Tip: Aparat de aer conditionat
Agent de racire: R32
Alimentare: Retea
Unitate interioara: Dimensiuni unitate interioara (mm): 290X850X199
Culoare unitate interioara: Alb
Greutate unitate interioara (kg): 8
Zgomot unitate interioara (dB): 34
Unitate exterioara: Dimensiuni unitate exterioara (mm): 542x780x289
Culoare unitate exterioara: Alb
Greutate unitate exterioara (kg): 27
Zgomot unitate exterioara (dB): 48
Racire Capacitate de racire (BTU): 12000
Clasa energetica racire: A++
SEER: 6.10
Incalzire SCOP: 4.10

Nota: Fotografia produsului Aparat aer conditionat KIT-FZ35UKE Panasonic Inverter 12000BTU Clasa A++ R32 Alb are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

1 thought on “Aparat aer conditionat KIT-FZ35UKE Panasonic Inverter 12000BTU Clasa A++ R32 Alb

Leave a Reply

Your email address will not be published.