Aparat de aer conditionat pentru plafon si podea Yamato YFC24IG DC Inverter 24000 BTU Alb

imagine 0 Aparat de aer conditionat pentru plafon si podea Yamato YFC24IG DC Inverter 24000 BTU Alb YFC24IG

 Yamato logo

Aparat de aer conditionat pentru plafon si podea Yamato YFC24IG DC Inverter 24000 BTU

Functii Yamato plafon si podea 

Yamato este specializat in solutii si sisteme de climatizare. Produsele sunt proiectate avand in vedere trei obiective: fiabilitate, drabilitate si rezistenta. Aparate Yamato sunt prevazute cu urmatoarele functii: racire turbo, dezghetare inteligenta, protectie aer rece – incalzire, functionare incalzire – racire, auto-diagnoza, auto-restart, operare automata, dezumidificare.

Echipamentele Yamato se disting prin tehnologia avansata DC Inverter asigurand operarea cu eficienta energetica inalta in toate conditiile de temperatura, Designul inovativ al ventilatorului asigura functionarea unitatii interioare cu nivel de zgomot redus.

Echipamentul este prevazut cu 2 senzori de temperatura ambientala: pe telecomanda si pe unitatea interna. Configuratia ajuta la o monitorizare mai precisa a temperaturii aerului interior.

Clasa de efcienta energetica pana la A+ in regim de racire si A+ in regim de incalzire, asigura reducerea consumului de energie electrica.

La pornire curentul electric absorbit are intensitate redusa datorita inverterului special care asigura exploatarea facila in situatiile in care instalatia este incarcata la limita.

Asigura racirea aerului intr-un mod stabil la temperatura mediului exterior de pana la -15 grade Celsius si incalzire pana la -10 grade Celsius.

FUNCTII:

DC Inverter Yamato

Eficienta ridicata

Compresorul si ventilatorul sunt prevazute cu tehnologie de inalta performanta, conform celor mai noi standarde pentru o eficienta ridicata cu o economie maxima de energie electrica.

Mentenanta usoara

Proiectarea unitatilor sunt concepute cu scopul de a usura intretinerea si schimbarea componentelor

Dezghetare inteligenta

Dezghetarea unitatii externe nu se mai realizeaza la un anumit interval de timp ci doar atunci cand este nevoie, oferind astfel un confort sporit si o economie de energie.

Protectie impotriva aerului rece

Cand aparatul functioneaza pe incalzire, unitatea interna va sufla aer doar in momentul in care acesta este suficient de cald

Design compact

Pentru a reduce costurile de transport si a usura instalarea unitatile Yamato sunt proiectate la dimensiuni mici.

Functia de temporizare

Permite pornirea sau oprirea aparatuui la o ora prestabilita asigurandu-se un climat placut inainte de a ajunge acasa, se poate evita uitarea aparatului pornit.

Auto restart

In cazul unei caderi a retelei de tensiune electrica aparatul are capacitatea sa porneasca automat si sa revina la setarile initiale imediat ce tensiunea electrica a fost restabilita.

Racire turbo

Pentru a atinge o temperatura confortabila intr-un timp cat mai scurt, aparatul functioneaza cu un debit maxim de aer si cu o viteza maxima a compresorului

Mod economic

Setarea termostatului se modifica automat in functie de temperatura ambientala pentru a evita racirea si incalzirea inutila ducand la o economie considerabila de energie.

CARACTERISTICI:

  • Consum redus de energie
  • Temperatura de functionare de pana la -10 grade Celsius pe racire si -15 grade Celsius pe incalzire
  • Instalare flexibila – poate fi montata cu usurinta pe podea sau suspendata pe plafon
  • Reglarea directiei fluxului de aer – fluxul de aer orizontal se realizeaza deplasand manual vana de refulare aferenta – fluxul de aer vertical poate fi reglat in functie de preferinte prin intermediul telecomenzii

Cumpara Aparat de aer conditionat pentru plafon si podea Yamato YFC24IG DC Inverter 24000 BTU Alb ieftin

Caracteristici tehnice Aparat de aer conditionat pentru plafon si podea Yamato YFC24IG DC Inverter 24000 BTU Alb YFC24IG
General Inverter: Da
Agent de racire: R-410A
Alimentare: La retea
Aparat mobil: Nu
Unitate interioara: Dimensiuni unitate interioara (mm): 1220 x 700 x 225 mm
Culoare unitate interioara: Alb
Greutate unitate interioara (kg): 40
Zgomot unitate interioara (dB): 40
Unitate exterioara: Dimensiuni unitate exterioara (mm): 1220 x 700 x 225 mm
Culoare unitate exterioara: Alb
Greutate unitate exterioara (kg): 67
Zgomot unitate exterioara (dB): 57
Racire Capacitate de racire (BTU): 23890
Clasa energetica racire: A+
SEER: 5.6
Incalzire Capacitate de incalzire (BTU): 27300
Clasa energetica incalzire: A+
SCOP: 4.0

Nota: Fotografia produsului Aparat de aer conditionat pentru plafon si podea Yamato YFC24IG DC Inverter 24000 BTU Alb are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

2 thoughts on “Aparat de aer conditionat pentru plafon si podea Yamato YFC24IG DC Inverter 24000 BTU Alb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *