Aparat de Aer Conditionat Samsung AR12HSFSAWK Lichidare

imagine Aparat de Aer Conditionat Samsung AR12HSFSAWK Lichidare smr_aerc_024_lichidareUnitatea exterioara a produsuui prezinta mici imperfectiuni estetice
PRODUS PERFECT FUNCTIONAL

Răceşte mai rapid, mai departe şi pe o arie mai mare

Aparatul de aer condiÅ£ionat Samsung a fost conceput încă de la început pentru o eficienţă remarcabilă. Designul său unic, în formă de triunghi, are un orificiu de admisie mai larg, pentru a se putea aspira mai mult aer. Lăţimea ÅŸi unghiul extinse ale orificiului de admisie, lamele suplimentare în formă de V ÅŸi ventilatorul mai mare vă asigură, de asemenea, că aerul este răcit ÅŸi evacuat mai rapid, mai departe ÅŸi pe o arie mai mare*. Astfel încât aerul rece ÅŸi proaspăt ajunge în toate colÅ£urile camerei dvs.

 

Răceşte mai rapid şi mai confortabil

Aparatul de aer condiÅ£ionat Samsung începe rapid răcirea aerului utilizând modul puternic Răcire rapidă, pentru a ajunge mai rapid la gradul necesar de răcire. Apoi, se comută automat în modul Răcire confortabilă pentru a menÅ£ine temperatura dorită. AÅŸadar, nu mai trebuie să vă fie frig ÅŸi să fiÅ£i nevoit să modificaÅ£i încontinuu setările manual sau să porniÅ£i ÅŸi să opriÅ£i aerul condiÅ£ionat.

 

Funcţionează inteligent. Economiseşte energie

Aparatul de aer condiÅ£ionat Samsung este dotat cu tehnologia Digital Inverter cu EER 10.1, care oferă eficienţă energetică. Aceasta poate menÅ£ine temperatura dorită fără a mai fi necesare pornirea ÅŸi oprirea frecventă a aparatului, astfel încât se consumă mai puÅ£ină energie. Digital Inverter vă ajută să vă simÅ£iÅ£i confortabil pentru perioade lungi de timp, utilizând o cantitate minimă de energie*.


 

 

EconomiseÅŸte energie chiar când sunteÅ£i singur

Modul Utilizator unic al aparatului de aer condiÅ£ionat Samsung utilizează compresorul la o capacitate redusă, scăzând consumul de energie* ÅŸi oferind, totodată, un mediu răcoros ÅŸi confortabil. Astfel, îl puteÅ£i utiliza ÅŸi când sunteÅ£i singur, chiar într-o zi călduroasă, fără a vă face probleme legate de factura de energie electrică.


 

Performanţă stabilă şi de durată

Aparatul de aer condiÅ£ionat Samsung continuă să funcÅ£ioneze în cele mai dificile medii. Tehnologia Triple Protector Plus previne supraîncărcarea compresorului ÅŸi a controlerului din cauza căderilor de tensiune ÅŸi a fluctuaÅ£ilor curentului electric, fără a fi necesar un stabilizator de tensiune. De asemenea, este prevăzut cu un strat anticoroziv care împiedică ruginirea carcasei ÅŸi corodarea condensatorului. Condensatorul mare ÅŸi fluxul de răcire optimizat fac ca aparatul să reziste la temperaturi extrem de ridicate (până la 58 ºC)*.


 

Uşor de scos şi de curăţat

Spre deosebire de filtrele convenÅ£ionale care sunt, de obicei, mai dificil de accesat, filtrul Easy Filter al aparatului de aer condiÅ£ionat Samsung se află în exterior, în partea de deasupra. Astfel, poate fi scos cu uÅŸurinţă, curăţat ÅŸi pus la loc, fără a mai fi nevoie să deschideÅ£i un capac sau să trageÅ£i puternic pentru a-l scoate. Stratul anti-bacterial filtrează praful, agenÅ£ii contaminanÅ£i ÅŸi alergenii periculoÅŸi din aer.*

 

Asigură o instalare perfectă

   Smart Installation este o funcÅ£ie de auto-diagnosticare care vă asigură că aparatul dvs. de aer condiÅ£ionat Samsung este instalat perfect de către inginerul de service. Aceasta verifică automat erorile de instalare care pot crea probleme la utilizarea aerului condiÅ£ionat, inclusiv comunicarea ineficientă cu unitatea din exterior ÅŸi toate problemele referitoare la integritatea conductei de aer ÅŸi fluxul de răcire insuficient.

 

 

Controlaţi-l de oriunde

Utilizând o aplicaÅ£ie* de pe smartphone, Smart Wi-Fi vă permite să controlaÅ£i de la distanţă funcÅ£iile aparatului de aer ÅŸi să programaÅ£i funcÅ£ionarea acestuia. În orice locaÅ£ie cu acces la o reÅ£ea wireless, puteÅ£i să porniÅ£i ÅŸi să opriÅ£i imediat aparatul ÅŸi să selectaÅ£i modul ÅŸi temperatura de funcÅ£ionare. Sau puteÅ£i să programaÅ£i pornirea ÅŸi oprirea ÅŸi să controlaÅ£i celelalte funcÅ£ii.

* Disponibilă pe dispozitivele iPhone şi Android.

 

Depanare uşoară

Aparatul de aer condiÅ£ionat Samsung include sistemul Smart Check, pentru monitorizarea automată a erorilor. Acesta detectează ÅŸi diagnostichează probleme în stadiu incipient ÅŸi oferă soluÅ£ii rapide ÅŸi uÅŸoare de depanare, prin intermediul unei aplicaÅ£ii de smartphone*. Astfel, economiseÅŸte timpul necesar pentru căutarea manualului ÅŸi evită costurile ÅŸi neplăcerile cauzate de chemarea inutilă a inginerilor** – precum ÅŸi facturile de reparaÅ£ii, care pot fi costisitoare.

 

Cumpara Aparat de Aer Conditionat Samsung AR12HSFSAWK Lichidare ieftin

Caracteristici tehnice Aparat de Aer Conditionat Samsung AR12HSFSAWK Lichidare smr_aerc_024_lichidare
Incalzire Clasa energetica incalzire: A
Putere consumata la incalzire (W): 1916 kWh/an
SCOP: 3.8 W/W
General Sleep/Night mod: Da
Tip filtru: Easy Full HD Filter
Inverter: Da
Functii: Anti Alergy
Mod de noapte
Smart wifi
Autocuratare
Re-pornire automata
Altele: Telecomanda
Fara kit de instalare
Clasa de racire: 12000 BTU
Unitate interioara: Dimensiuni unitate interioara (mm): 1.063 x 294 x 317 mm
Culoare unitate interioara: Alba
Greutate unitate interioara (kg): 17 kg
Zgomot unitate interioara (dB): 43
Unitate exterioara: Dimensiuni unitate exterioara (mm): 880 x 793 x 310 mm
Culoare unitate exterioara: Alba
Zgomot unitate exterioara (dB): 52 db
Racire Capacitate de racire (BTU): 12000
Clasa energetica racire: A+
SEER: 5.6
Incalzire Capacitate de incalzire (BTU): 12000
Clasa energetica incalzire: A+
SCOP: 4.0

Nota: Fotografia produsului Aparat de Aer Conditionat Samsung AR12HSFSAWK Lichidare are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.