Aparat de aer conditionat Samsung AR18PDGM

imagine Aparat de aer conditionat Samsung AR18PDGM ar18pdgm


 

Economisiti energie si mentineti temperatura scazuta – inversorul inteligent

Aparatele de aer conditionat de la Samsung cu tehnologia inversorului inteligent utilizeaza mai putina energie decât modelele conventionale, obtinând totodata unul din cei mai buni coeficienti de eficienta energetica sezoniera (SEER), A+++ / 8,5 (9 k pentru Seria K). Prin utilizarea compresorului la capacitate maxima, aceste aparate ajung la setarea dorita de temperatura mai rapid decât modelele fara inversor. In plus, aparatele de aer conditionat cu inversor inteligent regleaza fluctuatiile pentru a mentine o temperatura constanta si pentru a pastra linistea in timpul functionarii.

Somn placut

O noapte cu un somn nelinistit va poate strica ziua. De aceea, functia Somn placut de la Samsung creeaza in dormitorul dvs. o ambianta ideala si confortabila. Cu ajutorul unui sistem exact de control al temperaturii si cu reglajul automat al umiditatii, toate cele trei etape esentiale ale somnului sunt protejate de umiditate si caldura, pentru ca dvs. sa va treziti complet odihnit si pregatit pentru o noua zi. Functia Somn placut elimina minutele si orele pretioase de somn pierdut, consumând totodata cu pâna la 36% mai putina energie in comparatie cu modul normal de racire.

Strat protector antibacterian

Datorita structurii unice a stratului protector antibacterian, filtrul poate colecta particule mici de praf si virusuri invizibile. Bucurati-va de protectia completa impotriva bacteriilor nedorite, pentru ca dvs. sa respirati aer mai curat si mai proaspat.

Dezumidificare

Noul aparat de aer conditionat de la Samsung nu permite ca locuinta dvs. sa ramâna umeda si inabusitoare. Noul aparat de aer conditionat de la Samsung este cea mai buna alegere pentru indepartarea umiditatii excesive din mediul dvs. Sigur nu este nevoie sa goliti o galeata cu apa!

Racire Turbo

Noul aparat de aer conditionat Samsung functioneaza la viteza maxima in modul Turbo, pentru a atinge rapid temperatura selectata. Raciti instantaneu spatiul cu noua tehnologie de racire Turbo de la Samsung.

Curatare automata

Poate nu stiati ca un aparat de aer conditionat poate produce mucegai si raspândi microbi. Acest lucru se intâmpla din cauza ca diferenta dintre temperatura interna si cea externa creeaza umiditate in interiorul unitatii, iar umiditatea inseamna bacterii. Solutia noastra? Aparatele de aer conditionat de la Samsung prezinta functia de curatare automata, care pastreaza automat ventilatorul in functiune chiar si dupa ce opriti echipamentul, mentinând astfel unitatea interioara uscata si inodora si prevenind raspândirea microbilor.

Cumpara Aparat de aer conditionat Samsung AR18PDGM ieftin

Caracteristici tehnice Aparat de aer conditionat Samsung AR18PDGM ar18pdgm
General Dezumidificare: 36 L/24 H
Inverter: Da
Flux aer: 15.5
Diferenta maxima inaltime: 15m
Diametrul tubului (lichid/gaz): 6.35mm/12.7mm
Agent de racire: R410A
Traseu frigorific (min-max): max. 30m
Functii: Cooling Capacity: 5kW
Heating Capacity: 6kW
Altele: Full HD Filter
Auto Clean
Good sleep
Smart Saver
Turbo Mode
Dehumidification Mode
Auto Mode
Fan Mode
Quiet Mode
24-HourTimer
Auto Change over
Unitate interioara: Dimensiuni unitate interioara (mm): 1065 x 298 x 230 mm
Culoare unitate interioara: Alb
Greutate unitate interioara (kg): 11.5 kg.
Zgomot unitate interioara (dB): 57 dB
Unitate exterioara: Dimensiuni unitate exterioara (mm): 880 x 638 x 310mm
Culoare unitate exterioara: Alb
Greutate unitate exterioara (kg): 45 kg.
Zgomot unitate exterioara (dB): 65 dB
Racire Capacitate de racire (BTU): 18000
Clasa energetica racire: A++
Putere consumata la racire (W): 1470W
Intensitate curent la racire: 6.8A
SEER: 6.7
Incalzire Capacitate de incalzire (BTU): 18000
Clasa energetica incalzire: A
Putere consumata la incalzire (W): 1740W
Intensitate curent la incalzire: 7.9 A
SCOP: 3.8

Nota: Fotografia produsului Aparat de aer conditionat Samsung AR18PDGM are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.