Aparat de aer conditionat Samsung Jungfrau K Wi-Fi AQV09KBBN

imagine Aparat de aer conditionat Samsung Jungfrau K Wi-Fi AQV09KBBN aqv09kbbn
Vă puteÅ£i recrea spaÅ£iul foarte modern ÅŸi elegant chiar ÅŸi cu economie maximă de energie. Noul aparat de aer condiÅ£ionat de la Samsung este conceput într-o culoare gradată de violet închis ÅŸi cu model unic, creat special pentru a conferi un aspect luxos. De asemenea, tehnologiile inteligente permit reducerea consumului de energie al aparatului, pentru a putea face economii. Un spaÅ£iu mai frumos cu consum scăzut de energie. 

Conexiune inteligentă Wi-Fi – controlaÅ£i aerul condiÅ£ionat indiferent unde vă aflaÅ£i

Aparatele de aer condiÅ£ionat de la Samsung cu conexiune inteligentă Wi-Fi se încadrează în programul dvs. Le puteÅ£i comanda prin intermediul smartphone-ului sau al computerului. Prin urmare, dacă aÅ£i lăsat aerul condiÅ£ionat pornit când aÅ£i plecat de acasă, opriÅ£i-l cu ajutorul smartphone-ului ÅŸi contribuiÅ£i la conservarea energiei. De asemenea, puteÅ£i porni aerul condiÅ£ionat înainte de a pleca acasă, pentru a ajunge într-o casă cu o temperatură perfectă. ProfitaÅ£i de comoditatea conexiunii inteligente Wi-Fi ÅŸi acasă: schimbaÅ£i modurile, setaÅ£i temperatura ÅŸi multe altele, fără să vă ridicaÅ£i de pe canapea.

Eficienţă energetică de clasă mondială

Evitând irosirea energiei la pornire ÅŸi oprire ÅŸi cu ajutorul tehnologiei de control îmbunătăţite, aparatul de aer condiÅ£ionat de la Samsung vă ajută să faceÅ£i o economie semnificativă de energie. Noul aparat de aer condiÅ£ionat de la Samsung vă ajută să economisiÅ£i bani chiar ÅŸi când este oprit. Panoul de control îmbunătăţit utilizează cantităţi minuscule de energie când este oprit, rezultând astfel o economie mai mare decât la aparatele convenÅ£ionale de aer condiÅ£ionat.

EconomisiÅ£i energie ÅŸi menÅ£ineÅ£i temperatura scăzută – inversorul inteligent

Aparatele de aer condiÅ£ionat de la Samsung cu tehnologia inversorului inteligent utilizează mai puÅ£ină energie decât modelele convenÅ£ionale, obÅ£inând totodată unul din cei mai buni coeficienÅ£i de eficienţă energetică (EER), de 5,2 (seria K, 9k). Prin utilizarea compresorului la capacitate maximă, aceste aparate ajung la setarea dorită de temperatură mai rapid decât modelele fără inversor. În plus, aparatele de aer condiÅ£ionat cu inversor inteligent reglează fluctuaÅ£iile pentru a menÅ£ine o temperatură constantă ÅŸi pentru a păstra liniÅŸtea în timpul funcÅ£ionării. 

Design unic de culoare ÅŸi stil

Noul aparat de aer condiÅ£ionat de la Samsung, cu design elaborat, este soluÅ£ia perfectă pentru camera dvs. de zi elegantă ÅŸi modernă. Garantăm păstrarea stilului dvs. elegant de viaţă, cu ajutorul frumuseÅ£ii unice a noului aparat de aer condiÅ£ionat. Noul aparat de aer condiÅ£ionat de la Samsung este conceput delicat, cu un panou foarte lucios în tonuri de violet ÅŸi negru. GradaÅ£ia închisă a culorii îi conferă o frumuseÅ£e încântătoare.

Somn plăcut

O noapte cu un somn neliniÅŸtit vă poate strica ziua. De aceea, funcÅ£ia „Somn plăcut” de la Samsung creează în dormitorul dvs. o ambianţă ideală ÅŸi confortabilă. Cu ajutorul unui sistem exact de control al temperaturii ÅŸi cu reglajul automat al umidităţii, cele trei etape esenÅ£iale ale somnului sunt protejate de umiditate ÅŸi căldură, pentru ca dvs. să vă treziÅ£i complet odihnit ÅŸi pregătit pentru o nouă zi. FuncÅ£ia „Somn plăcut” nu vă scuteÅŸte doar de minute ÅŸi ore preÅ£ioase de somn pierdut, dar consumă ÅŸi cu până la 36% mai puÅ£ină energie în comparaÅ£ie cu modul normal de răcire.

Filtru HD complet

Cu ajutorul filtrului de înaltă densitate de la Samsung, puteÅ£i să asiguraÅ£i curăţenia ÅŸi prospeÅ£imea camerei dvs. Filtrul de înaltă densitate filtrează mai bine, înlăturând cele mai mici particule microscopice de praf ÅŸi transformând aerul poluat în aer curat, plin de energie. Åži curăţarea filtrului devine mai comodă. Trebuie doar să curăţaÅ£i filtrul cu un jet de apă care îndepărtează murdăria. Aer curat ÅŸi proaspăt cu simpla curăţare a filtrului.

Protecţie anti-alergică

Noul filtru împotriva alergiilor de la Samsung înlătură bacteriile ÅŸi particulele de praf, reducând, de asemenea, simptomele de alergie. Stratul protector special ajută la protecÅ£ie împotriva alergiilor ÅŸi menÅ£ine mediul proaspăt.

S-Plasma ion

Sistemul Virus Doctor de la Samsung îmbunătăţeÅŸte semnificativ calitatea aerului din interior, astfel încât aerul respirat este pur ÅŸi sănătos. Elimină agenÅ£ii biologici contaminanÅ£i invizibili cum ar fi virusurile, bacteriile ÅŸi alergenii, protejându-vă de boli ÅŸi de stările de rău. Purificând peste 19,16 m3 de spaÅ£iu, sistemul Virus Doctor aduce mult aer proaspăt în casă ÅŸi Å£ine la distanţă concurenÅ£a.

Ventilaţie 3D

Cu ajutorul celor două lame late Samsung, aerul este distribuit uniform în cameră. Lama mai lată ÅŸi mai lungă asigură un flux sporit de aer în cameră, pentru ca dvs. să puteÅ£i beneficia astfel de un mediu mai răcoros într-un timp mai scurt. Fluxul de aer acoperă un unghi de 120º pentru confort complet, iar două lame direcÅ£ionează separat aerul spre podea, la 90º. Apoi, aerul este distribuit în toată încăperea cu un flux de rază lungă. Aparatul de aer condiÅ£ionat poate acoperi o rază de 13 m, pentru ca dvs. să vă simÅ£iÅ£i răcorit ÅŸi comod oriunde în cameră. BucuraÅ£i-vă de noua ventilaÅ£ie 3D de la Samsung!

d'light Cool

Prea mult aer condiÅ£ionat este periculos pentru sănătate ÅŸi dăunează mediului înconjurător, din cauza risipei de energie. Sistemul de răcire d’light de la Samsung verifică automat umiditatea ÅŸi temperatura curentului de aer ÅŸi le reglează pentru a obÅ£ine cel mai plăcut mediu. Aparatul de aer condiÅ£ionat Samsung utilizează cea mai redusă cantitate de energie pentru a menÅ£ine nivelul de confort, păstrând totodată sănătatea dvs. ÅŸi a mediului.

Răcire Turbo

Noul aparat de aer condiÅ£ionat Samsung funcÅ£ionează la viteză maximă în modul Turbo, pentru a atinge rapid temperatura selectată. RăciÅ£i instantaneu spaÅ£iul cu noua tehnologie de răcire Turbo de la Samsung.

Dezumidificare

Noul aparat de aer condiÅ£ionat de la Samsung nu permite ca locuinÅ£a dvs. să rămână umedă ÅŸi înăbuÅŸitoare. Noul aparat de aer condiÅ£ionat de la Samsung este cea mai bună alegere pentru îndepărtarea umidităţii excesive din mediul dvs. Sigur nu este nevoie să goliÅ£i o găleată cu apă!

Curăţare automată

Poate nu ÅŸtiaÅ£i că un aparat de aer condiÅ£ionat poate produce mucegai ÅŸi răspândi microbi. Acest lucru se întâmplă din cauză că diferenÅ£a dintre temperatura internă ÅŸi cea externă a aerului creează umiditate în interiorul unităţii, iar umiditatea înseamnă bacterii. SoluÅ£ia noastră? Aparatele de aer condiÅ£ionat de la Samsung prezintă funcÅ£ia de curăţare automată, care acÅ£ionează automat ventilatorul chiar ÅŸi după ce îl opriÅ£i, menÅ£inând totul uscat ÅŸi inodor, prevenind totodată răspândirea microbilor.

Caracteristici tehnice Aparat de aer conditionat Samsung Jungfrau K Wi-Fi AQV09KBBN aqv09kbbn
Incalzire Clasa energetica incalzire: D
Putere consumata la incalzire (W): 2330W
General Tip: Split de perete
Tip filtru: Filtru Full HD 90
Inverter: Da
Flux aer: 10,1 M3/min
Diferenta maxima inaltime: Lungime conductă max 15 m,
Inălțime conductă max 8 m
Diametrul tubului (lichid/gaz): Valvă SVC
Lichid (ODxL) Lichid 6,35 mm x 5 m,
Gaz (ODxL) Gaz 9,52 mm x 5 m
Agent de racire: R410A
Accesorii incluse: Telecomanda
Functii: Ventilare,
Incalzire,
Dezumidificare,
Auto Restart,
Timer,
Functie Jet,
Sleep/Night mode,
Auto,
S-Plasma Ion,
Ingrijire alergii,
Sistem autocuratare,
Briza naturala,
Racire dlight,
Econom inteligent,
Ecran temperatura interioara,
Ecran pornit/oprit,
Contor timp real,
Schimbare automata
Altele: Numar trepte ventilator:4,
Tip Compresor:BLDC,
Bip pornit/oprit,
Aripioara anti coroziune
Unitate interioara: Dimensiuni unitate interioara (mm): 880 x 313 x 237 mm
Culoare unitate interioara: Negru
Greutate unitate interioara (kg): 12Kg
Zgomot unitate interioara (dB): 39
Unitate exterioara: Dimensiuni unitate exterioara (mm): 790 x 545 x 285 mm
Greutate unitate exterioara (kg): 35.5Kg
Zgomot unitate exterioara (dB): 45
Racire Capacitate de racire (BTU): 8530
Clasa energetica racire: A
Randament Racire (EER): 5,2 W/W
Putere consumata la racire (W): 480W
Intensitate curent la racire: 2,4 A
Incalzire Capacitate de incalzire (BTU): 10918
Clasa energetica incalzire: A
Randament Incalzire (COP): 5,2 W/W
Putere consumata la incalzire (W): 620W
Intensitate curent la incalzire: 3 A

Leave a Reply

Your email address will not be published.