Aparat de aer conditionat VORTEX VAI-A1217FA 12000 BTUh A+A+ kit instalare inclus

imagine 0 Aparat de aer conditionat VORTEX VAI-A1217FA 12000 BTUh A+A+ kit instalare inclus AERVAI-A1217FA

 In functie de lot codurile de pe site pot diferi fata de cele inscriptionate pe aparat

Aparatul de aer VORTEX VAI-A1217FA este o varianta excelenta la un pret perfect pentru tine. Are o capacitate de racire de 12.000BTU/h, ideal pentru zilele toride de vara. 

Aparatul de aer conditionat cu inverter si kit de instalare inclus – raceste, incalzeste, dezumidifica si curata aerul din locuinta dumneavoastra.

 
 

Face parte din clasa de eficienta energetica la racire A+, consumul de curent electric fiind moderat, pentru un confort deplin, atat termic cat si financiar. 

Aerul conditionat Vortex este echipat cu o serie de functii speciale precum:

Auto restart – in cazul unei pene de curent, functia reporneste aparatul si il seteaza conform ultimelor setari; 

 

Auto curatare – pentru a evita dezvoltarea bacteriilor si muceagaiului, aparatul porneste imediat functia de uscare a schimbatorului. 

 

Timer – setezi pornirea sau oprirea aparatului, la orice ora, intr-un interval de 24h, oferindu-ti un control sporit al temperaturii si consumului de energie electrica.

 

Dezumidificare – umezeala din camera este indepartata cu ajutorul acestei setari, oferindu-ti un mediu    ambient confortabil, fara sa porneasca functia de racire.

 

iFeel – este o functie care determina temperatura din camera in functie de locul in care se afla telcomanda. Daca telecomanda se afla langa tine pe canapea, senzorul ei comunica cu aerul conditionat pentru a-ti oferi precis temperatura setata. 

 
 

Iti setezi confortul termic asa cum doresti din oricare colt al casei. Telecomanda inclusa in pachet iti permite sa setezi temperatura, viteza, modul de functionare sau programele speciale. Fiecare functie aleasa este afisata pe display-ul LED telecomenzii. 

Tehnologia Inverter este cunoscuta pentru eficienta termica si consumul redus de energie electrica, chiar si in cele mai toride zile de vara.

Cu ajutorul Tehnologiei Inverter se poate controla viteza compresorului pentru a ajusta racirea sau incalzirea, cand temperatura interioara ajunge la nivelul setat, compresorul continua sa functioneze, dar la viteza redusa pentru mentinea temperaturii setate. 

 
 

Kit-ul de instalare inclus contine:

– Traseu frigorific din teava de cupru si izolatie termica – 3 metri de traseu inclus

– Furtun evacuare condens;

– Banda de matisat;

– Banda izolatoare;

– Inel de protectie din plastic.

Cumpara Aparat de aer conditionat VORTEX VAI-A1217FA 12000 BTUh A+A+ kit instalare inclus ieftin

Caracteristici tehnice Aparat de aer conditionat VORTEX VAI-A1217FA 12000 BTUh A+A+ kit instalare inclus AERVAI-A1217FA
General Tip: Monosplit
Agent de racire: R410A
Functii: Dezumidificare,Incalzire,Racire
Altele: Consum de energie: Racire: 137 / Incalzire: 840 kwh/an,Tip compresor: Rotativ,Debit de aer unitate interna: 7.66 m3/min
Aparat mobil: Nu
Unitate interioara: Dimensiuni unitate interioara (mm): 69 x 28.5 x 20 cm
Culoare unitate interioara: Alb
Greutate unitate interioara (kg): Neta: 8.5 / Bruta: 10.5
Unitate exterioara: Dimensiuni unitate exterioara (mm): 72 x 54 x 26 cm
Culoare unitate exterioara: Alb
Greutate unitate exterioara (kg): Neta: 27.5 / Bruta: 30.5
Racire Capacitate de racire (BTU): 12000
Clasa energetica racire: A+
Putere consumata la racire (W): 1090
SEER: 5.84
Incalzire Capacitate de incalzire (BTU): 12000
Clasa energetica incalzire: A+
Putere consumata la incalzire (W): 970
SCOP: 4.00

Nota: Fotografia produsului Aparat de aer conditionat VORTEX VAI-A1217FA 12000 BTUh A+A+ kit instalare inclus are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Aparat de aer conditionat VORTEX VAI-A1217FA 12000 BTUh A+A+ kit instalare inclus AERVAI-A1217FAimagine 2 Aparat de aer conditionat VORTEX VAI-A1217FA 12000 BTUh A+A+ kit instalare inclus AERVAI-A1217FA

7 thoughts on “Aparat de aer conditionat VORTEX VAI-A1217FA 12000 BTUh A+A+ kit instalare inclus

  1. Sunt din Oradea.La cumpararea unui aparat de climatizare Vortex 12000 btu cu pretul de 1399 lei,kit-ul de instalare e inclus.Cine ,mai precis ,va instala aparatul?As dori detalii in acest sens.Multumesc!

  2. Cine instaleaz? acest aparat de aer condi?ionat. Dac? îl comand de aici, totdeauna aici as dori sa comand ai serviciul de instalare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *