Ventilator Rowenta VU2110F0 28W 2 trepte de viteza Negru

imagine 0 Ventilator Rowenta VU2110F0 28W 2 trepte de viteza Negru VU2110F0
Sistem de siguranta pentru copii

Ventilatorul Rowenta este prevazut cu un grilaj ce ofera siguranta chiar si in cazul copiilor.
Spatiul mic dintre grile si rezistenta acestora ridicata asigura imposibilitatea ca mana sau vreun deget sa patrunda la elicea ventilatorului, oferind siguranta pentru intreaga familie.

Inalta calitate, siguranta 100%, ultra compact
Ventilatorul Essential este un produs compact si ergonomic ce ofera un flux de aer puternic si racoritor, economisind in acelasi timp spatiu fara a face rabat de la performanta. Datorita designului sau compact acesta poate fi pozitionat cu usurinta pe birou, noptiera sau pe orice alta masa din locuinta ta. Produsul este prevazut cu un gratar rezistent ce-ti ofera extra siguranta ocupand un spatiu redus.

Combinatia perfecta intre o dimensiune ultra compacta, un flux de aer racoritor si siguranta extrema.

Essential Compact mixeaza perfect siguranta oferita de grilajul ultra rezistent cu un design compact menit sa economiseasca spatiu acolo unde ai nevoie. Fluxul de aer puternic generat de acest model de ventilator ergonomic si usor de transportat ofera imediat o senzatie de racoare cu pana la 20 m³/min**. Fara a face vreun compromis in ceea ce priveste performanta, ventilatorul Rowenta este usor de asezat pe birou, noptiera sau orice alta masa din locuinta ta. Produsul dispune de doua setari de viteza pentru a fi ajustat cu usurinta in functie de necesitatea ta.

Compact

Ventilatorul Essential este un produs compact ce ofera un flux de aer puternic si racoritor, economisind in acelasi timp spatiu. Poate fi pozitionat cu usurinta pe birou, noptiera sau pe orice alta masa din locuinta ta.

2 viteze ale fluxului de aer

Poti alege cu usurinta intre cele doua setari optiunea ce-ti ofera intensitatea dorita a fluxului de aer.

Diametru compact

Model compact, ventilatorul are un diametru de 25 cm/ 10″. Este usor de pozitionat pe birou fara sa ocupe mult spatiu, fiind usor de depozitat fara a face vreun compromis privind performanta.
 *Fluxul de aer poate varia la +/-10% in functie de model

Flux de aer puternic

Ventilatorul Rowenta chiar daca prezinta un aspect compact ofera un flux de aer cu adevarat puternic. Produsul permite instalarea unei senzatii imediate de racorire, atingand pana la 20 m3/min.

Setarea directiei & Oscilare automata

Ventilatorul Essential ofera o difuzie excelenta a aerului in intreaga incapere. Datorita posibilitatii setarii directiei, fluxul de aer poate fi concentrat la o anumita inaltime. De altfel, difuzia curentului de aer devine mai ampla, acoperind o suprafata mai mare a incaperii datorita optiunii de tipul oscilare automata.

Maner pentru transport

Poti folosi manerul pentru a transporta cu usurinta ventilatorul atunci cand vrei sa-i shimbi locatia in camera. Ai posibilitatea sa plasezi produsul pe o masa, sub birou sau chiar pe un raft datorita greutatii reduse a ventilatorului si a manerului acestuia usor de folosit.

Cumpara Ventilator Rowenta VU2110F0 28W 2 trepte de viteza Negru ieftin

Caracteristici tehnice Ventilator Rowenta VU2110F0 28W 2 trepte de viteza Negru VU2110F0
Tip Birou
Diametru 25 – 30 cm
Putere (W): Sub 50
Viteze: 2
Altele: Alimentare: 220-240 V,Grilaj de siguranta – protectie extrema chiar si pentru copilul tau, RotaÅ£ie automata, Orientare reglabila

Nota: Fotografia produsului Ventilator Rowenta VU2110F0 28W 2 trepte de viteza Negru are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Ventilator Rowenta VU2110F0 28W 2 trepte de viteza Negru VU2110F0imagine 2 Ventilator Rowenta VU2110F0 28W 2 trepte de viteza Negru VU2110F0imagine 3 Ventilator Rowenta VU2110F0 28W 2 trepte de viteza Negru VU2110F0imagine 4 Ventilator Rowenta VU2110F0 28W 2 trepte de viteza Negru VU2110F0

One thought on “Ventilator Rowenta VU2110F0 28W 2 trepte de viteza Negru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *